Palabras, imágenes, canciones, emociones que nos acompañan en nuestro camino.


dimarts, 22 de març del 2011

JOSE HERMIDA: “Els primers 8 segons d’una relació poden ser decisius” - Singulars 14/03/11

No ens expressem només amb paraules: la posició de les espatlles, la forma de mirar, el to de veu, la manera de moure’ns o la posició espacial que ocupem en una habitació són “signes” de comunicació que no es poden menysprear. Tant és així que molts experts consideren que els primers 8 segons d’una trobada, d’una relació, d’una entrevista, són els més importants. És a dir, que el nostre interlocutor es fa una idea de com som que podria ser decisiva. Per tant, no només és necessari controlar les nostres paraules, el que diem, sinó que també hem de controlar el que diu el nostre cos.

Tots sabem veure una cara enfadada o contenta. Però sabrien veure una cara que menteix amb la mateixa facilitat?

El dilluns 14 els oferirem la possibilitat de saber molt més sobre les expressions no verbals. Sabran amb quins escenaris ens podem trobar estudiant els moviments dels que ens envolten i, d’aquesta manera, intentar canviar l’actitud dels nostres interlocutors o, senzillament, estalviar-nos perdre el temps.

Ho farem amb Jose Hermida, conferenciant, coach i professor de l’Institut Nacional de l’Administració Pública. Jose Hermida és l’autor del llibre “Hablar sin palabras”.

No tenim feina. Tenim una entrevista. Quan tinguem l’interlocutor al davant, què fem? Li demanem feina o li oferim la nostra col·laboració?

Durant l’entrevista, demanarem a Jose Hermida que ens defineixi tot un seguit de personatges coneguts a partir d’una sola imatge.


Jaume Barberà


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada