Palabras, imágenes, canciones, emociones que nos acompañan en nuestro camino.


divendres, 17 de desembre del 2010

DISCURS DE STEVE JOBS A LA UNIVERSITAT DE STANFORD

Steven Paul Jobs, nascut el 1955, és el cap executiu de la companyia d'ordinadors Apple i també és soci dels estudis d'animació cinematogràfica Pixar. Apple va ser fundada per ell i Steve Wozniak el 1976 (Viquipèdia).

En aquest discurs, Steve comparteix amb l'auditòri tres experiències que li van marcar la seva trajectòria vital.

En la primera història parla sobre el què ell considera la connexió de punts. Hem d’aprendre en la diversitat, encara que tinguem la percepció de què no estem invertint bé el nostre temps. La diversitat de coneixements ens permetrà establir connexions entre punts aparentment distants.

A la segona història parla sobre l’amor i la pèrdua. Hem d’estimar, sentir i creure en el què fem. Aquest valors són els que ens donaran força per afrontar amb èxit les adversitats de la nostra vida.

La tercera història parla sobre la mort. El nostre temps té un límit que tendeix a la mort. La millor manera d’aprofitar el temps és pensar que avui és el nostre darrer dia. Això ens porta a fixar-nos en el nostre interior i a donar el millor de nosaltres mateixos.

Amb les seves presentacions Steve Jobs ven experiència i ven somnis. I ho fa per mitjà de titulars, amb missatges curts però plens de contingut, les seves presentacions són simples però és capaç de centrar l’atenció de qui l’escolta i no dóna temps a què aquest es distregui o perdi l’ interès , el seu missatge té una gran càrrega emocional i és capaç de transmetre emoció i entusiasme.

El que explica Steve Jobs pot ser més o menys encertat, però el que és indubtable és que és un gran comunicador, que sap crear empatia amb la gent i transmetre emocions.




Si voleu descarregar el discurs en pdf cliqueu aqui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada