Palabras, imágenes, canciones, emociones que nos acompañan en nuestro camino.


dimecres, 6 d’abril del 2011

QUE PRIORITZEM? / QUE PRIORIZAMOS? - 12 Abril Dia Mundial d'Acció sobre la Despesa Militar.


www.fundacioperlapau.org


Mira, escampa i fes córrer aquesta animació:
Mira, esparce y haz correr esta animación:

1 - Animació en català.
2 - Animación en castellano.




La Fundació per la Pau se suma a la convocatòria, per primera vegada, d’un Dia Mundial d’Acció sobre la Despesa militar. Un centenar d’ONG de més de 35 països s’han sumat a aquesta iniciativa promoguda per l’International Peace Bureau i l’Institute for Policy Studies. L’objectiu de la jornada és posar en evidència el desequilibri que hi ha entre els fons destinats a la despesa militar i els que es destinen a pal·liar la fam i la pobresa i a oferir serveis bàsics universals com l’educació i la sanitat.
Amb el Dia Mundial d’Acció, els organitzadors volen crear un moviment global que denunciï aquests desequilibris.
Les activitats previstes pel dia 12 inclouen protestes davant la Casa Blanca a Washington, accions a les seus de les Nacions Unides a Nova York i Ginebra, una marxa a Kampala, una manifestació a Dhaka, un Fòrum a Seul i moltes més. 
Aquesta iniciativa compta amb el suport de més de 100 organitzacions de tot el món, entre les quals la Fundació per la Pau a Catalunya. Aquest dia mundial d’acció coincideix amb el llançament de les xifres de despesa militar mundial que fa públiques l’Stockholm International Peace Research Institute. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada