Palabras, imágenes, canciones, emociones que nos acompañan en nuestro camino.


dijous, 16 de juny del 2011

15a 2011 Junio ​​- Eclipse Total de Luna Timelapse [HD]

Sin no habeis tenido la posibilidad de ver el eclipse lunar del miércoles (15/06/2011) lo podéis ver ahora a través de Internet. Un usuario de YouTube hizo un vídeo time lapse del evento, el eclipse no será visto de nuevo hasta 2018.


Vale la pena verlo en pantalla completa, es HD!!



2 comentaris:

  1. Jo vaig tenir la sort i el privilegi de poder-lo veure des del terrat de casa i en un telescopi. I va ser una gran experiència! L'eclipsi en si era curiós de veure pel fet que és una cosa que no passa pas cada día, però si he de ser franca, veure la lluna plena (ja després de l'eclipsi) amb telescopi és una passada! Un magnífic espectacle que tenim sovint a l'abast i al que quasi mai hi som atents. Sempre que la miro en telescopi, l'estimada lluna, em fa l'efecte d'estar veient una gran esfera de vidre opac, traslucid flotant suaument en la foscor de l'univers. I em transmet molta pau i tranquilitat. És fantàstic poder gaudir d'aquest espectacle que ens ofereix la natura gratuitament un cop al mes. Els supersticiosos diuen que el moment de l'eclipsi és una ocasió especialment propicia de canvis per demanar desitjos i que s'acompleixin. Jo no sóc gens supersticiosa, però tanmateix no vaig deixar de demanar el meu desig, per si un cas ;-) Si algú més ho va fer, espero també que se li acompleixin tots els seus desitjos.

    Salut, i felicitats i gracies pel bloc perquè cada dia em convida a reflexionar i, per tant, a creixer una mica més.

    ResponElimina
  2. Gràcies Tanit, i a tu per llegir-lo i tenir aquesta sensibilitat i ganes d'anar endavant. Jo tambè he demanat un desig, esperem que s'acompleixin o, si mes no, visquem amb aquesta il·lusió!.

    ResponElimina