Palabras, imágenes, canciones, emociones que nos acompañan en nuestro camino.


divendres, 27 de maig del 2011

DESALOJO DE LOS INDIGNADOS EN LA PLAZA DE CATALUÑA

Aquí os dejo las imágenes del desalojo esta mañana de los indignados que acampaban en Plaça de Catalunya, hablan por sí solas. Vergüenza es lo que siento de nuestros políticos que lo ordenan y de nuestra policía que lo ejecuta.


No, mejor me callo..... Eso si, todos a la Plaça de Catalunya, ahora más que nunca!





2 comentaris:

  1. Que no, home, que no! Que no era un desallotjament. Segons la indignant compareixença de conseller Felip Puig, en cap cas s'ha tractat d'un desallotjament, sinó d'una operació de neteja de la plaça per qüestions de salubritat!!!! Ells que vetllen tant desinteressadament per la seguretat de la ciutadanía.. i encara se'ls posen en contra... pobrets.

    Només s'ha endut el material perillós: pancartes, ordinadors, les tomaqueres (ja se sap, tot plegat armes perilloses). Tot per protegir-nos preventivament en cas de que el Barça guanyi la final de Wembley! No, si ja estem com a EE.UU amb la guerra preventiva!!!!

    Tot plegat és una vergonya, però crec que en el fons, tant els polítics que han ordenat el desallotjament com els cossos de la policía, l'únic que han aconseguit, sense voler-ho és enfortir el moviment i retratar-se a ells mateixos demostrant encara més que al nostre país la democracia encara no ha arribat!

    Ara encara hi ha més gent solidaritzada amb els indignats, perquè han donat una lliçó al món de pacifisme, civisme, auto-organització i ganes de canviar les coses! Cada vegada més, visca els indignats!!!

    I com sempre, i una vegada més, moltes felicitats pel blog!

    ResponElimina
  2. Sense paraules!

    http://www.flickr.com/photos/acampadabcnfoto/5765018458/

    ResponElimina